lauantai 8. heinäkuuta 2023

Varoitus eräästä presidenttiehdokkaasta!

Presidenttikisa on käymässä kuumaksi. Ei ehkä vielä, nyt heinäkuussa -23, mutta myöhemmin tänä vuonna varmasti on kuumaa, hot!


 

Siispä tahdon varoittaa: yksi ehdokas voi muuttaa koko Suomen suunnan.

Hän on Halla-aho. Jussi Halla-aho.

Hän ei ole asiallisen ja järkevän ihmisen valinta. Hän on avain, portti hulluuteen ja rappioon. Jos hänet valitaan...pressaksi...mitä sitten? Minäpä kerron. Vienti ja tuonti hyytyvät, ympäristö pilaantuu, ihmiset raivoavat kadulla vihan vallassa, huutavat siis suoraa huutoa, ovat valmiina tappamaan. Armotta.

Hän on valinta sellaisille, jotka uskovat tuhoon ja kuolemaan, sairauteen ja maailman paloon. Hänen äänestäjänsä kuulevat synkistä mustista kuiluista kantautuvan ulvonnan, syvyyden olentojen äänen. Se sama ääni ajoi muinaisia heimoja hulluuden partaalle hyytävien jääkenttien viimassa, kun susilaumat lähestyivät. Se sama kumu kuului sielujen pohjakammioissa, kun ukkospilvet kerääntyivät taivaalle ja oli aika viimeisen taistelun, viimeisen anarkistisen ryntäyksen päin vihollisjoukkojen kuhisevaa levottomana väreilevää muuria, kurkusta kummuten viimeinen kuolemanvärssy, kun veri tuoksui tuulessa ja kirveenterät oli teroitettu tappamaan.

Jos siis haluamme fiksun presidentin, pitää valita joku muu. Olen varoittanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti