tiistai 1. elokuuta 2023

Onko Rock-fanaatikko back?

 Moni on viime aikoina kysellyt: "Missä on rock-fanaatikko?", "Missä Rock-fanaatikko oikein on?", "Missä Rock-fanaatikko oikein piileskelee?" ja niin edelleen. Onpa joku saattanut pohtia tuttaviensa kanssa työpaikan taukohuoneessa, lenkkipolulla, baarin pöydässä, saunan lauteilla tai linja-autossa: "Palaakohan Rock-fanaatikko pian takaisin?", "Mitenkähän Rock-fanaatikko meidät seuraavaksi yllättää?" tai "Samperi, saisimmepa kunnon latauksen rockia tälle kärsivälle planeetalle!"

Ja toden totta, olen back.

Tullut takaisin.


 

Arvatkaa, kuka on palannut! Rock-hitsin-fanaatikko!

Painukaa vittuun, diskohileet ja trip-flip-flop-trendiflippailijat! Rock tulee vielä hallitsemaan katuja. Ja se hallitsee armottomalla kouralla... Pilipalipoppareiden veri tulee vielä hyytymään.

 


Äskettäin sain niin sanotut bannit eli porttikiellon Punk in Finland -keskustelufoorumille. Pieni grillaus ja haasto johti siihen. En kerro, mitä nimimerkkiä käytin tällä kertaa. No, ehkä uusi nimimerkki on jo tulilla, ehkä jo hyvän aikaa kirjoitellut, tai ensimmäistä postausta kyhäävä. Ennen kunnon hurvittelua pitää tietysti kirjoitella maltillisesti ja huomaamattomasti, ja nimimerkillä, joka ei ole "Rockfanatic", "Rokkaava fanaatikko" tai "Rokkivajanen" tai muu vastaava. Joka tapauksessa, sinnekin foorumille tuuttaan tavaraa joskus lisää! Eivät pääse minusta niin helposti... Levitän rakkauden ja rockin sanomaa... Minulla on lihakset ja aivot. Minulla on haarniska. Tämä ritari ei luovuta, tämä mies ei lepää.

Ihanaa elokuuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti