perjantai 15. syyskuuta 2023

Brutal back! Brutaali selkä!

Niin!

Mitä siinä tölläät? Tuu mukaan, Rock-fanaatikko on taas back!

Tässä aluksi vähän hauskaa fiilistä kehiin. Eli muistuma siitä, kun kerran sain bannit eli porttikiellon rock-punkfoorumille of metal, eli Punkinfinlandille. Yritin kirjautua, niin tulikin vain tuollainen viesti ruudulle. Hih! Se oli hauskaa. Mutta olen tulossa takaisin, pian... Soon... Jatkan sitten tykittelyä, mutta aluksi kirjoittelen aivan maltillisesti, totta kai!


 
Pressanvaalien meno kiihtyy. Olli Rehn on saanut kannattajakortit kerättyä! Hyvää treeniä ja harrastetta, ei turhaan lähtenyt kepun kautta ehdokkaaksi vaan tuollaista jännää puuhastelua. Varmasti kannattaa – voitto on lähes varma! Tai ainakin kymmenen parhaan joukkoon luulisin hänen pääsevän.

President of pain... presideth of painh...

Kuulin eilen keskustelun. Siinä pappi jutteli kahvilan pöydässä (Hesan kovien katujen raju kahvila, tosi tyly) jonkun naisen kanssa. Nainen kysyi, miksi Haavisto muka ei olisi hyvä ehdokas presidentiksi. Pappi kumartui lähemmäs häntä ja kertoi:

"Hän on...nahan ja niittien presidentti, demoni. Ruoskan ja liekkien hallitsija. Hän tuo ikuisen yön ja perversion – madnessin! Seinille tulee gay- ja rock-julisteita, heavy metal soi busseissa ja kaupoissa. Punk-asenne valtaa arkipäivän ja kampaamot. Se olisi sietämätöntä! Jumalakin suuttuisi. Hän ei ehdi ajoissa estää, hän on niin hidas. Meidän pitää auttaa häntä. Koska jos emme auta ja estä brutal leather demonin nousua presidentiksi, rakas God on niin vihainen, että hän heittää meidät kaikki helvettiin! Häntäkin jännittää, miten tulee käymään, ei hänkään näe tulevaisuuteen. Hän on ihana Jumala, joka rakastaa meitä, uuh!"


 

Aika jännä keskustelu.

Voisin kirjoitella tänne enemmän. Ehkä nyt alkaa aktiivisempi kausi – season of ROCK!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti