perjantai 15. syyskuuta 2023

Kun rock iskee takaisin

Tiiättekste mitä? Joku on sanonu, että rock on kuollu! Ei muuten pidä paikkaansa. Rock on vain kerännyt vähän voimia, ja kohta se iskee, kuin miljoona vasaraa, joissa on sähkövastukset ja ydinpommit kiinnitettynä sikavahvalla teipillä!


 

Siellä nyt joku poppari virnuilee, että heh-heh, "niin varmaan, ei se tuu enää nousemaan, rock on painettu katuojaan ja sille nauretaan, tosi noloo sellanen likanen meno, pitää olla kato siistiä ja hienoo nykyisin, ollaan päästy uudelle tasolle, ei mitään tollasii raakoja ja hulluja juttuja, ihanaa tällasta siistiä jumpsutusta se olla pitää, tuus kattoo, tässä tietokoneella hiotaan soundit...säädetään tuosta, noin, ihanaa, ei tarvii itse soittaa..."

Pow! Crack! Rrrrruts!

"Au! Ei, mitä, ei kai, uurgh, argh..."

Drrrnnnn, drrrrrrrrrrnnn...

"Mitä, ei kai tuo ole moottorisaha, ja mitä, onko tuo tunkki ja sorkkarauta ja piikkilankaa, ja täh, oletteko tosissanne, tuhat litraa happoa, ei kai sinne ketään heitetäääää..."


 

Näin voisi käydä, jos joku epäilisi rockia. Onneksi väkivaltaa ei tarvitse harrastaa. Saa kuunnella rockia, painaa duunia, levätä, nukkua ym. Se on asiaa. Eikä tarvitse tapella. Siihen pyritään. Stay punk! Metal forever... Rock feelings to your soul!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti