maanantai 18. huhtikuuta 2022

Kun rockjengi ottaa Putinin käsittelyyn

Tämä on tällainen skenaario, eli mahdollisesti tapahtuva juttu. Tästä kannattaa eri maiden tiedustelupalveluiden ottaa oppia. Brutaaleissa rockjengeissä on potentiaalia myös tiukoissa maailmanpolitiikan käänteissä!


Putin istuu toimistossaan, tarkkailee ja punoo juoniaan. Mutta yhtäkkiä: crash! Mitä helvettiä?! No sehän on rockjengi, joka hyökkää oven läpi. Pitkätukkia ja kaljuja ja keesejä, muijia nahkahameissa.

"Mitä? Njet, tämä on törkeää! Ulos!" diktaattori yrittää vikistä. Sehän kaikuu kuuroille korville. Ruudut säpäleiksi pesismailoilla, stereoista armeijan tiedotusten sijaan raikaamaan kunnon street rock ja brutal death metal! Yksi rockjengiläisistä repeää nauramaan: "Ai että, tätä on punk!" Kyyneleet valuvat hänen silmistään.

Putin yrittää soittaa sihteerilleen, mutta hänetkin on sidottu. Ovelasti hämäämällä ja hiipimällä rockjengi on päässyt kaikkien vartijoiden ohitse.


Putin alkaa hätääntyä. Hän siirtele papereita ja yrittää poistua vaivihkaa.

"Et liiku mihinkään, paska!" karjaisee yksi iso körmy ja nappaa viskipullosta helvetin ison huikan. Putin sidotaan tuoliinsa.

"Vodkapullot auki!" huutaa eräs trikoohousuinen pitkätukka. Toimiston baarikaapissa onkin sikana vodkaa.

Putin yrittää selittää jotain, että Ukrainan sota vähän riistäytyi käsistä ja oikeasti vain sotilaiskohteisiin oli tarkoitus tehdä pieni operaatio, mutta natsit sabotoivat ja puna-armeijan täytyy voittaa, back in the USSR, hail CCCP ym. sontaa...

Silloin yksi tatuoitu kalju ulvoo:

"Shut up! Me otetaan nyt nämä kontrollit käsiimme, lähetetään joukot pois Ukrinasta ja sen jälkeen siellä pidetään massiiviset rockfestarit, joissa on myös pride-kulkueet, gayroopa stronger than ever! Ja se lähetetään myös Venäjän tv-kanavilla livenä!"

"Ei saatana, ette voi..." Putin märisee tuskaisena.


"Kyllä voidaan, perkele! Vaikka vähän kirpaisee täyttää festaria myös noilla porukoilla niin on se parempi kuin sun red army -paska! Vaikka joku transu tulis kourimaan ja yrittäs väkisin painaa takaluukkuun niin sekin vaan naurattas, naurasin kuule vedet silmissä että kato Vladi mitä täällä tehään ja Ukraina on ikuisesti meidän, rockin ja kaikenlaisen perverssin sikailun hallussa!"

"Mu-mutta tu-tuohan on transfobiaa..." Venäjän pressa yrittää sönköttää.

"Voi vittu, transfobiaa, älä sinä siitä nillitä, mieti niitä Ukrainassa kuolleita lapsia ja isiään turhaan odottavia lapsia ikkunoiden äärellä ja huolestuneita äitejä ja vammautuneita miehiä ja naisia ja mummoja, raatoja kaduilla ja sairaaloiden potilaita – siinä sulle fobiaa! Älä tuu meille valittaa sanojen käytöstä! Suurin osa transuista nauraa messissä meidän ronskeille jutuille!"

"Tä-tä-tä-tämä on hu-hu-hu-hullua..." Putin sopertelee.

"Hullua? Totta helvetissä! In hell! See you in hell! Hail Satan! Hail rock music, fuck the orthodox church!"

"Mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mitä ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-haluatte?" Putin saa kysyttyä kauhun kuristavan otteen lomasta.

"Pidämme rockbileet!" vastaa pitkätukka, jolla on reilusti lävistyksiä naamassa ja Sodomin t-paita. "Juomme viinaa, roikumme kattokruunusta, revimme verhot alas, ja mitäs vielä, luukutamme musaa aamuun asti, tanssimme näiden mimmien kanssa hurjasti ja moshaamme, kirjoitamme tuonne seinälle ylistyksiä Saatanalle. Perussettiä, mutta vähän buustattuna! Ja sitten luovutamme sut, kun oot just menettämässä järkes, tuolla katolla helikopterille, joka vie sut kansainväliseen tuomioistuimeen! Kohtalos on sinetöity..." hän myhäilee ja röyhtäisee.

Bileistä tulee mahtavat. Putin työnnetään nurkkaan märisemään. Rock jyrää, tuplabasari nakuttaa kylmästi ja vastustamattomasti, historian lehti kääntyy...



Oikeiston ja vasemmiston ero?

Niin. Usein minulta on tultu kysymään: "Hei rockari, mikä ero niillä oikeistolla ja vasemmistolla olikaan? Kerro heti!" Tai sitten...