sunnuntai 26. maaliskuuta 2023

Äiti pojastaan pappia...

Kaikkihan tietävät Kolmannen naisen kappaleen Äiti pojastaan pappia toivoi. Olen saanut tietoa (tiedotusorganisaatiolta nimeltä Horsemen's Office), että bändi on julkaisemassa tuosta klassikosta kokonaisen levyllisen uusia versioita!

 


 

Luvassa olisi siis levy, jossa jokainen biisi on lyhennelmä Äiti pojastaan pappia toivoi -tsipaleesta, eli sellainen minuutin mittainen laulu, jossa aloitetaan kohdasta "Mull on tunne, musta tuntuu, että munat..." Ja myöhemmin sitten painetaan kertosäettä menemään biisin nimen mukaisilla sanoilla. Biisiversioina on luvassa muun muassa:

Äiti pojastaan paavia toivoi

Äiti pojastaan kaappia toivoi

Äiti pojastaan kaappihomoa toivoi

Äiti pojastaan natsia toivoi

Äiti pojastaan hatsia toivoi

Äiti pojastaan mursua toivoi

Äiti pojastaan muulia toivoi

 

Ja niin edelleen!

 

 

 

 

 

 

 


maanantai 13. maaliskuuta 2023

Mikropuoluetentti

Tervetuloa mikropuoluetenttiin! Olen juontajanne tänään. Ja ikuisesti! Hahahahahaaa... No leikki leikkinä, mennään asiaan. Ensimmäisenä saa puheenvuoron Teknoliskojen puolue, eli Technolizards, TL, teeällä. Go!


 

– Kiitos. Hyvää iltaa. Slurp! Olen pettynyt siihen, että vaalikeskustelussa keskitytään vain vanhoihin ja tylsiin asioihin. Meidän ohjelmassamme aivot ovat koko ajan – siis v...hitsi koko ajan! – yhteydessä tekoälyyn ja tietotekninen potentiaali saadaan maksimoitua! Ja kaikki kauppa käydään virtuaalisesti bitcoineilla ja lähes kaikki tarpeenne voidaan tyydyttää virtuaalisesti...meidän maailmassanne, jos maksatte...you...will...pay!


 

Tämä selvä. Seuraavaksi vuorossa Transpuolue, siis Transparty eli T-party eli Teaparty.

– Oletteko transformereita? kysyy teknoliskolainen innossaan väliin.

– Emme sellaisia. Pidämme huolta siitä, että jokainen on turvassa ja turvallisessa ihanassa tilassa, turvassa mikroarggressioiden pommitukselta ja ennen kaikkea transfobian hyökyaallolta, sairaalta väkivallalta!

Selvä juttu. Jos teidän puolueessanne katsotaan vaikka tuota studion seinällä roikkuvaa maalausta, joka esittää 200-kiloista todella massiivista parrakasta miestä, niin – 

– Sika! Oletit heti, että se on mies! Et voi olettaa sukupuolta, et voi! Et saa... Minulta loppuu happi, tämä ei ole turvallinen tila, minulla on oikeus olla olemassa, et voi murskata minua... Anteeksi, minun pitää nyt vähän hengitellä.

Ja näin. Tämän jälkeen käännämme korvamme Sinivalkoisen prikaatin puoleen.

– Heil! Tai siis hei! Päivää. Me haluamme suomalaisen Suomen, puollustaa sitä, puhdi, puudittaa...pusdit, puuh, äh, puh-dis-taa Suomen vääränvärisistä ihmisistä. Ne tekevät rikoksia ja likaavat paikat. Me haluamme puhtautta ja suomalaisen Suomen Suomessa suomalaisille, suomen kielen pust, puh, puhtautta! Clean, heil! Me olemme ainoa vaihtoehto, me emme ole rahasukujen hallinnassa, niiden...tiedättehän, muinaiset suvut...Arrrrjalaiset murrrrtautuvat esiin. Äänestäkää!


 

No niin. Selvä, kiitos. Sitten vielä Työväen Sirppiliike.

– Kapitalismin riivaamat työläiset janoavat meidän sanomaamme. Murskaamme kapitalismin ja lopetamme rahan ylivallan ja pröystäilyn ja kerskailun. Kadut puhtaiksi limusiineista ja riistäjistä hienoissa vaatteissaan. Karu ja kaunis työläisten arki odottaa... Marssitaan yhdessä tehtaisiin, tasaisena virtana, yhtenä voimana, tavoitteena tuhota köyhyys...ja tuhota USA, tuhota Nato! Vihdoin! Äänestäkää, olkaa kilttejä, me anelemme, antakaa almuja, haluamme ääniä ja rahaa.

Aivan, kiitos. Viimeisenä meillä olisi ollut Kristuksen puhdistavan veren kirkastusvoiman puolue, mutta heidän edustajansa ei tullut paikalle, koska televisioväittelyt ovat hänen mukaansa saatanallista syntiä ja todella syvältä helvetin aukosta. Onneksi muut arvoisat debatoijat pääsivät paikalle.

Oikeiston ja vasemmiston ero?

Niin. Usein minulta on tultu kysymään: "Hei rockari, mikä ero niillä oikeistolla ja vasemmistolla olikaan? Kerro heti!" Tai sitten...