sunnuntai 20. marraskuuta 2022

Katapult - bändi Spidersnaken kaupungista

Uusi bändi on nousemassa jengin tietoisuuteen – taas! Tuo bändi tulee samasta eteläsuomalaisesta kaupungista kuin Spidersnake ja se on nimeltään Katapult. Se on tyyliltään hulluttelevampaa kuin Spidersnake. Samassa biisissä voivat yhdistää grindcorea, jazzia, eurodancea ja suicidal black metalia. Bändi onkin jossain haastattelussa todennut: Emme tunne rajoja – ehkä rakkaan kotimaamme rajat, mutta nekin olemme valmiit ylittämään, jos saamme tarpeeksi mehukkaan keikkatarjouksen ulkomailta.

 


 

Katapultilla on jo suunnitelma tulevien levyjen varalle: joka levyllä on yksi kappale, jossa sanotaan sana "catapult". Esimerkiksi: "My love is like a catapult – very strong!", "this catapult will get us to outer fucking space" tai "get ready, the rock catapult is gonna give this town flames and fire and storm".

 


 

Yleensä on kuulemma tarkoitus livenä tuollaista kappaletta soitettaessa pitää pieni tauko ennen catapult-sanaa ja iskeä silmää yleisölle. Usein keikoilla vokalisti myös käskee yleisöä: "Nyt hyppikää, jump up 'n fuckin' down! Go crazy, bounce, hahahahaa! Jumppaa, jumppaa!"

Minulla on tunne, että tästä bändistä kuulemme vielä. Toistaiseksi Spidersnake on kaupungin isoista bändeistä se suositumpi, mutta mitenkähän käy jatkossa?

Oikeiston ja vasemmiston ero?

Niin. Usein minulta on tultu kysymään: "Hei rockari, mikä ero niillä oikeistolla ja vasemmistolla olikaan? Kerro heti!" Tai sitten...