sunnuntai 30. lokakuuta 2022

Ratkaisu nuorisojengien rikollisuuteen

On aika ottaa käyttöön toimiva ratkaisu, jolla tukahdutetaan nuorisojengien rikollinen toiminta alkuunsa. Tavoite on, että nuorisojengirikollisuus kitketään kauniista maastamme totaalisesti, juurineen, armotta.

 


Avain on tämä: kova kovaa vastaan. Eli jengi jengiä vastaan. Ja ainoa porukka, joka pärjää katujen olosuhteissa ja street fighting -henkisessä salamasodassa tarpeeksi luontevasti, on rockjengi! Kyllä, ase nuorisorikollisuutta, kuten niin monia muitakin inhottavia asioita vastaan on rock. Rock... Se kaikuu ihanasti korvissa. Tuplabasarin jyly kuuluu horisontista, tuomion hetki lähestyy!


 

Eli parhaat rock-elämäntavan harjoittajat ja heidän seuraajansa palkataan iskemään nuorisojengien ytimeen. "Wimps and posers, leave the hall!" karjuu rockjengin pomo. Nuoriso-pelkurijengillä loppuu uho siihen. Alkaa helvetinmoinen selittely, että kyllä mekin, on meilläkin rajuja biittejä, sa-sa-sanoituksissa tu-tuota on kovia juttuja, omalla tavallaan rankkaa touhua myös tämä meidän räp-pop... Vastaan tulee naurua, kylmää ja armotonta. Kaljapullot avautuvat, on aika siirtyä total winteriin, kylmä rumpukone alkaa nakuttaa.

 


 

Lopulta nuorisojengit yksinkertaisesti poistuvat kaduilta, kellareista ja teollisuushalleista, koska noissa paikoissa tilan ottaa raju rock-anarkia ja teräksisen nyrkin ankarasti järjestäytynyt riffitulitus. Kalja ja viina virtaavat, moshataan, muijat ja äijät ovat vapaita seurustelemaan ilman jengipomo-parittaja-vajaamielen kontrollia, pillerikauppa ei pyöri, somessa ei ole tarvetta uhota ja päteä, levyjä ja kaljaa ostellaan ja luotetaan vanhaan kunnon paahtoon. Trendeille näytetään keskisormea.

Tämä toimintamalli voi kuulostaa radikaalilta, mutta siihen on mentävä, jos haluamme kitkeä nuorisojengirikollisuuden kauniista maastamme totaalisesti, juurineen, armotta.

tiistai 11. lokakuuta 2022

Visio: kun anarkia hallitsee isoa osaa Suomesta

Näin voisi käydä kerran: anarkia ja rock ovat ottaneet niskalenkin suuresta osasta Suomea!


Anarkistien tarkastuspartiot, autonomiset jengit, vapaat solut, tekevät tarkastuksia kaduilla. He ovat saaneet kuusi ihmistä – viisi miestä ja yhden naisen – ratsiaansa ja kuulustelevat heitä. Heidät on käsketty riviin. Karu ja hurja, rankka tyyppi, partion johtaja kyselee heiltä, ensimmäisestä aloittaen:

– Mikäs tyyppi sinä olet? Oletko joku armeijatyyppi?

– Mä...oon varusmies.

– Hah, vai niin! Tuet sotilaallisia alistajia, ahdistavaa systeemiä. Mutta ei se mitään. Entäs sinä?

– Mä olen reserviläinen.

– Okei, okei, samalla linjalla, mutta yhteys väkivaltasysteemiin on etäisempi. Entäs sä, numero kolmonen?

– Mäkin olen reserviläinen.

– Kato kato! Näitähän riittää...Entäs sä?

– Minä olen sivari.


 

– Ihan hyvä. Entäs sä muija, numero viis?

– En ole käynyt armeijaa.

– Hyvä, meidän puolella! Ja viimeisenä vaan ei vähäisimpänä, sinä pullukka. Kerro!

– Olen kapiainen.

– Voi saatana. Oikein vihollisen kultakimpale. Sut kaapataan meidän puolelle, ne ei ikinä saa sua takas! jengipomo hihkuu.

– Hei pomo, täällä oli vielä yks, sanoo yksi jengityyppi ja taluttaa paikalle pitkän nuoren miehen.

– Kerro, mikä on taustasi! karjaisee pomo.

– Tuota noin...mä olen totaali.

– Asiaa, ui juma! Lisää anarkiaporukkaa! Kohta bailataan! Ja tiiättekö mitä? Me laitetaan tää maa polvilleen. Kaikki vänkääjät laitetaan kumartamaan anarkian edessä. Ne polvistuu vielä anarkiajumalten alttarille! Rautainen nyrkki täräyttää taivaalle liekehtivän A-merkin, joka on ympyrän keskellä!


 

Tällaista se voisi olla. Tässä on esimerkki siitä, miten hulluksi anarchy power voi mennä, jos jengi ottaa sen liian tosissaan ja yhdistää siihen liikaa politiikkaa. Parhaillaan anarkian voima on kaduilla ja kellareissa ja rock-keikoilla.

lauantai 1. lokakuuta 2022

Uusi kova punk-bändi nousussa!

Wow! Nimittäin tosiaan vau... On aikamoinen pommi tulossa punk-kentälle kohta. Raivokasta, repivää soittoa, häpeilemätöntä anarkiaa ja mukaansatempaavia biisejä. Ja sanoituspuolella hurjaa ja hauskaa kamaa, joka huvittaa ja saa miettimään ja yllättymään. Kunnon punk-meno, soundit täyttä metallia ja ote roskisti rock.

Niin siis missä? No täällä Suomessa, nousemassa uusi bändi! Kenties jo tämän vuoden (2022) puolella tulee debyytti, tai sitten ensi vuoden alkupuolella. En kerro, minkä levy-yhtiön kautta. Hys hys!

 


Joka tapauksessa bändin nimen voin kertoa. Se on Pain Goliaths. Voi muuten olla, että uusi genre on jopa syntymässä. Ja mieletön sukupolvikokemus nuorisolle, joka saa tuta raivokkaan punkin uudenlaisen aallon. Ja vanhat konkaritkin ovat mielissään, kun anarkian soitua kannetaan näin ylpeästi. Liekki roihuaa, flames...higher and higher...


 

Olen saanut käsiini tulevan debyyttilevyn biisilistan. Paljastan sen teille tässä nyt:

1. Kyttäautot tuleen

2. Meidän yhteisö

3. Kuuma katujengi

4. Spreijaan seinään

5. Spray-jengi

6. Älä kyttä urki

7. Pommi poliisiasemalle (äkkiä)

8. Blim

9. Rautanyrkki isänmaan

10. Kadut tänään puhdistetaan

11. Lihaksikkaat soturit etulinjassa (punkin voimalla)

Oikeiston ja vasemmiston ero?

Niin. Usein minulta on tultu kysymään: "Hei rockari, mikä ero niillä oikeistolla ja vasemmistolla olikaan? Kerro heti!" Tai sitten...