torstai 15. syyskuuta 2022

Spidersnake, osa 4: lähtö keikkareissulle

Spidersnake – tai "spaiderit" kuten fanit heitä usein kutsuvat – oli saanut keikkatarjouksen isosta kaupungista sadan kilometrin päästä. Se vasta saikin rock-veren kiehumaan! Boiling, power, blood, rock... Syksy alkaisi siis kunnon keikkareissulla. Sen kunniaksi Love Licker vetäisi reippaat kännit ja Äksöni rehki salilla rajun massatreenin.


 

"Aseet valmiiksi, pojat! Me näytetään niille...me ammutaan koko saatanan kaupunki täyteen niittejä ja rakastellaan niiden neitoja rajusti!" Love Licker viestitti bänditovereilleen heidän yhteisessä, huippusalaisessa Whatsapp-ryhmässä.

Viikon he treenasivat armotta. Treenikämpän lattialle jäi helvetisti hikeä, kyyneleitä, verta, nahanpalasia, hiuksia, paperisilppua ja kaljaa. Hieman oksennusta jäi myös! Se kyllä siivottiin ennen kuin viikon treenirupeama oli ohi.

Spaiderit ahtautuivat isoon mattamustaan pakuun. Sen kylkeen oli tuttu graffititaiteilija maalannut vihaisen näköisen hämähäkin, jolla oli niittipanssari ja joka heilutti yhdessä raajassaan piikkinujaa ja toisessa kaljapulloa.


 

 Kun he olivat nousemassa autoon, joku tuli puhisemaan viereen, joku ihme kuikelojäbä: "Huh-huh, täähän on ihan kauhee jengi, tosi epäkorrektia juttua heittävät, sikailevat, sietämättömän törkeitä olentoja!"

No, siitä kulki ohi sopivasti roteva, isokokoinen nainen, portsari Krouvi-Kaisa. Hän näki puhinan ja aikeet estää spaidereiden lähtö tien päälle. Sehän ei jumalauta käynyt! Hän tarttui kuikeloa rinnuksista ja nosti tämän seinää vasten.

 


 

Kaisa vei vaikuttavan näköiset emännänkasvonsa lähelle kuikelon kalvennutta naamaa.

"Tiedätkö mitä? Nuo on Spidernsnake, rockin saatanalliset lähettiläät! Niillä on tärkeä tehtävä viedä brutaalin rockpaahdon ilosanomaa ympäri maata. Ne polttaa saastan ja esteet tieltään. Tajuutko?"

"Ky-kyllä...enhän mä mitään..." kuikelo mutisi. Kaisa laski hänet alas. Hänen jalkansa olivat kuin spagettia – poju pysyi hädin tuskin pystyssä. Hän hoiperteli syksyisen puiston varjoihin.

"Kiitti, Kaisa! Fuckin' rock, insane pain!" karjaisi kitaristi Reksa pakun ikkunasta. Kaisa vei käden ohimolleen tervehdykseen. Paku kaasutti kohti kehätietä.

Suuri brutaalin jengin seikkailu oli alkanut.

Oikeiston ja vasemmiston ero?

Niin. Usein minulta on tultu kysymään: "Hei rockari, mikä ero niillä oikeistolla ja vasemmistolla olikaan? Kerro heti!" Tai sitten...